Spartiatis.gr

Στρατιωτικά θέματα-Άμυνα-Διπλωματία-Ασφάλεια!

”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι: ”Η Άγκυρα πρέπει να προστατεύσει τους «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης- Η Δυτική Θράκη δεν διαφέρει από την Παλαιστίνη”!

Share:

Να δημιουργήσουν κλίμα θέλουν Τούρκοι απόστρατοι και τουρκικά ΜΜΕ για την Θράκη μας!
Αναλυτικά τι αναφέρουν:
”Οι ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης κηρύχθηκαν ως «εσωτερικοί εχθροί» στην Ελλάδα. Τα σπίτια, οι χώροι εργασίας και τα τηλέφωνα των Τούρκων πρέπει να παρακολουθούνταο
Cihat Yayci: Η Δυτική Θράκη δεν διαφέρει από την Παλαιστίνη. Αυτό πρέπει να το ακούσει ο κόσμος!

Το σκάνδαλο υποκλοπών, που ξεκίνησε με τις τηλεφωνικές υποκλοπές του αρχηγού του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΠΑΣΟΚ) Νίκου Ανδρουλάκη, προκάλεσε δύο παραιτήσεις.
Η μουσουλμανική τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης ανακηρύχθηκε «εσωτερικός εχθρός»!
Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με το θέμα, ο Πρόεδρος της ”Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου είπε: «Η Μουσουλμανική ”Τουρκική” Κοινότητα Δυτικής Θράκης ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά «εσωτερικός εχθρός». Ενώ ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου χρησιμοποίησε τους βουλευτές της μειοψηφίας στη Δυτική Θράκη ως «υλικό» αυτής της ιδέας για να δικαιολογήσει και να νομιμοποιήσει τις υποκλοπές, δεν δίστασε να παρουσιάσει την ”Τουρκική” Κοινότητα Δυτικής Θράκης ως «εν δυνάμει εχθρό» και να τον περιθωριοποιήσει. Μάλιστα, οι δηλώσεις του κ. Αθανασίου μπορούν να μετρηθούν ως «ομολογία» κατά μία έννοια.

Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κοινοβουλευτική ερώτηση για το αν εισακούονται οι βουλευτές που εκλέγονται με τις ψήφους της μειοψηφίας ή θα υπάρξει εξέλιξη όπως βλέπουμε στο παράδειγμα του Ανδρουλάκη; Θα περιμένουμε και θα δούμε», είπε.
«Όλα ξεκίνησαν με τα λόγια του κ. Αθανασίου», είπε ο Ahmetoğlu και συνέχισε: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Αθανασίου είναι πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα γίνει καλύτερα κατανοητή η νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζεται η ”Τουρκική” Κοινότητα Δυτικής Θράκης. στην Ελλάδα Έννοιες όπως η δημοκρατία, η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα εξακολουθούν να μπλοκάρονται από τη λεγόμενη «εθνική ασφάλεια» όταν πρόκειται για τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ δεν έχουν εφαρμοστεί εδώ και 14 χρόνια.

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αστυνομικό και κατασταλτικό κράτος!
«Η Ελλάδα είναι μια δομή που βασίζεται στην ανομία και την ασέβεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως προς την ιστορική και κρατική της βάση. Ο απόστρατος υποναύαρχος Cihat Yaycı, ο οποίος δήλωσε ότι το τελευταίο σκάνδαλο υποκλοπών αποκάλυψε πόσο δεσποτικό και διαστρεβλωμένο είναι το κρατικό σύστημα στον πυρήνα του ελληνικού κράτους, έκανε την ακόλουθη εκτίμηση: Είναι το πιο συγκεκριμένο παράδειγμα για το πόσο έχει απομακρυνθεί η Ελλάδα από το διεθνές δίκαιο. Ακόμη και σε ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο, οι κρατικοί αξιωματούχοι της Ελλάδας συνεχίζουν να απειλούν τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης.

Η Ελλάδα βλέπει τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης, που είναι πολίτες της χώρας, ως απειλή στους κρατικούς της κώδικες. Προσπαθούν να αμβλύνουν ακόμη και ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο στοχοποιώντας τους ”Τούρκους” της Δυτικής Θράκης, που θεωρούν «πρόβλημα εθνικής ασφάλειας». Αν και οι ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης είναι Έλληνες πολίτες, τους βλέπουν ως έναν εσωτερικό εχθρό που πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα, να αποκλειστούν και να αφομοιωθούν από την Ελλάδα. Απέναντι σε αυτή την παρανομία και δικτατορική συμπεριφορά, όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, ιδιαίτερα το ΕΔΔΑ, είναι θαμμένα σε βαθιά σιωπή.

Σήμερα, στην Ελλάδα, όπου οι έννοιες της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δικαίου έχουν καταστεί αναποτελεσματικές, τη μεγαλύτερη καταπίεση και διώξεις βιώνουν οι ”Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης, που δυστυχώς χαρακτηρίζονται «εσωτερικοί εχθροί» και εκτεθειμένοι σε μεγάλες συνωμοσίες.
Η Τουρκία αναλαμβάνει αμέσως την υψηλότερη και σοβαρότερη δράση ενάντια σε τέτοιες απειλές, πιέσεις, προσβολές, κακομεταχείριση και περιθωριοποίηση των ”Τούρκων”της Δυτικής Θράκης ενάντια σε όλες τις διεθνείς συμφωνίες και υποχρεώσεις, ιδιαίτερα τη Συνθήκη της Λωζάνης, τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα. Η Τουρκία πρέπει συχνά και de facto να δηλώνει ότι είναι προστάτης και εγγυητής των δικαιωμάτων των ”Τούρκων” της Δυτικής Θράκης λόγω της εξουσίας της που απορρέει από τις διεθνείς συνθήκες. Η Δυτική Θράκη δεν διαφέρει από την Παλαιστίνη. Αυτό πρέπει να το ακούσει ο κόσμος!».
Previous Article

Σε τροχιά σύγκρουσης: Πρωτοφανής επίθεση & ψεύδη Άγκυρας κατά Ν. Δελχί – Η προειδοποίηση Ινδών στρατιωτικών στην Άγκυρα

Next Article

Ευσεβής πόθος η δίκαιη λύση του Κυπριακού– Ανάγκη εθνικής ανάταξης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
  Όλο και περισσότερο διαπιστώνω με λύπη μου ότι, και…