Spartiatis.gr

Στρατιωτικά θέματα-Άμυνα-Διπλωματία-Ασφάλεια!

Δολοφονία στην Ανδραβίδα – Κάτοικοι δηλώνουν: «Έβαζε σιγαστήρα στο όπλο του και σκότωνε σκυλιά»

Share:

Αναζητείται ο 57χρονος κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι, που δολοφονήθηκε στην Ανδραβίδα, φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές

Τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

«Είχε ένα όπλο, στο οποίο τοποθετούσε σιγαστήρα και σκότωνε σκυλιά» λέει κάτοικος Ανδραβίδας για τον 57χρονο, βασικό ύποπτο της τετραπλής δολοφονίας.

«Αρκετά εριστικός δεν σου άφηνε περιθώριο για πολλές κουβέντες, πόσο δε να τον αμφισβητήσεις καθώς είχε εκρήξεις οργής. Όταν συνέβαινε αυτό, καταλάβαινες από τις εκφράσεις του προσώπου του ότι ήταν ικανός για όλα. Ήταν σαν αυτές τις φυσιογνωμίες στις ταινίες τρόμου που τη μια στιγμή είναι ήρεμες και την άλλη δεν ξέρεις από που να φύγεις για να γλιτώσει» προσθέτει ο κάτοικος.

Σύμφωνα με άλλους κατοίκους της αγροτικής κωμόπολης, ο φερόμενος ως δράστης έχει μια αδερφή, με την οποία όμως δεν διατηρούν στενές σχέσεις. Είχε επιλέξει την απομόνωση απ’ όλους και απ’ όλα και ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν στα καλά του.

«Φαινόταν ότι κάτι τον εκνεύριζε, ήταν μόνιμα στραβωμένος. Δεν μπορούσες να του πάρεις κουβέντα. Εμείς εδώ και καιρό είχαμε κόψει τα πολλά, πολλά, ένα καλημέρα κι αυτό,τίποτα άλλο. Κυκλοφορούσαν και διάφορες φήμες και δεν θέλαμε να έχουμε πάρε δώσε μαζί του» συμπλήρωε ο κάτοικος. 

Κοντά στην εξιχνίαση της 4απλης δολοφονίας στην Ανδραβίδα, θεωρούν πως βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι αρχές, την ώρα που αναζητείται ένα ακόμα άτομο ηλικίας περίπου 57 ετών κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές.

Αυτή την στιγμή αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι του 57χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις ώρας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ζωή τόσο των γονιών όσο και των δυο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών.

Ως φήμη που μένει να επιβεβαιωθεί λέγεται πως μετά την αποτρόπαια πράξη του ίσως κι εκείνος να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Previous Article

Την πόρτα της εξόδου «έδειξε» ο Άρειος Πάγος σε 7 δικαστές επειδή καθυστέρησαν να εκδώσουν αποφάσεις

Next Article

Η Αμερικανική Αεροπορία αναβαθμίζει 608 F-16 Block.40/50 Fighting Falcon

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
«Δεν ντρέπομαι που έγινα μαμά αργότερα στη ζωή μου. Ήθελα…