Spartiatis.gr

Στρατιωτικά θέματα-Άμυνα-Διπλωματία-Ασφάλεια!

Ο λαλίστατος Μ.Τσαβούσογλου με το σήμα των Γκρίζων Λύκων μας δείχνει τι αναμένουμε στο Αιγαίο (Βίντεο)

Share:

Με αυτούς συνομιλούμε και τρώμε χαλβά μιλώντας για το Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο ;
Το κόμμα του Ερντογάν δεν διατηρεί πλέον στενές επαφές με τους φασίστες της Τουρκίας, αλλά στηρίζει την οργάνωση των Γκρίζων Λύκων, ως την κύρια ιδεολογία του έναντι όλων στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από την απάντηση που έδωσε ο γνωστός για την ανθελληνική ρητορική του Τούρκος  υπουργός εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου σε ομάδα Αρμενίων που φώναζε συνθήματα κατά της Τουρκίας στην Ουρουγουάη.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, ο οποίος βρισκόταν στην Ουρουγουάη, απάντησε στην αρμενική ομάδα που διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, κάνοντας το σήμα των Γκρίζων λύκων, της πλέον φασιστικής οργάνωσης της Τουρκίας.
Ο Τσαβούσογλου εγκαινίασε την τουρκική πρεσβεία στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη.
 

Μια ομάδα Αρμενίων διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στο πάρκο απέναντι από την πρεσβεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν και ο Τούρκος υπουργός ο οποίος μπήκε στο όχημά του μετά την έξοδο από την πρεσβεία, απάντησε με το γνωστό σύνθημα στους διαδηλωτές, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα με το ποιους συζητάμε εδώ και τόσα χρόνια για το Αιγαίο ως Ελλάδα.
Η συμμαχία του Ερντογάν με τους Γκρίζους Λύκους επισημοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Γιλντιρίμ και Μπαχτσελί, ο οποίος θέλει να διαδραματίσει ρόλο καταλύτη στις ζυμώσεις στο εσωτερικό της γείτονος.
 
Η ακροδεξιά ομάδα έχει απαγορευτεί στην Αυστρία και τη Γαλλία και πέρυσι το γερμανικό κοινοβούλιο ενέκρινε μια πρόταση που καλεί την κυβέρνηση να θέσει εκτός νόμου τις θυγατρικές της ομάδας και να παρακολουθεί τις δραστηριότητές της.
Τα τάγματα θανάτου των Γκρίζων Λύκων έχουν αμαυρώσει την εσωτερική πολιτική της Τουρκίας ήδη από τη δεκαετία του 1960, δολοφονώντας αριστερούς και φιλελεύθερους ακτιβιστές, αλλά και φοιτητές και δημοσιογράφους.

Η οργάνωση και τα χιλιάδες μέλη της έχουν εκπαιδευτεί κατά καιρούς σε αντι-ανταρτικές επιχειρήσεις και αστικό πόλεμο.
 
Το Εγχειρίδιο Επιχειρήσεων αυτού του τύπου του στρατού των ΗΠΑ με κωδικό 31-51, που δημοσιεύθηκε το 1961, ανέφερε τα ακόλουθα σχετικά με τη λειτουργία αυτών των παράτυπων δυνάμεων:

“Οι παράτυπες δραστηριότητες περιλαμβάνουν-καταστροφές κατά δημόσιων και ιδιωτικών αγαθών, μεταφορών και συστημάτων επικοινωνίας · με διοργάνωση επιδρομών και ενεδρών εναντίον στρατιωτικών και αστυνομικών αξιωματούχων  φρουρών, συνοδών, περιπολιών και αποθηκών · με σχέδια τρομοκρατίας με δολοφονίες, εμπρησμούς, ένοπλες ληστείες, βασανιστήρια, ακρωτηριασμούς και απαγωγές · πρόκληση περιστατικών, αντίποινα και κράτηση ομήρων · και δραστηριότητες άρνησης κατά των επίσημων αρχών, εμπρησμούς, πλημμύρες,  χρήση χημικών ή βιολογικών παραγόντων ή άλλες πράξεις που αποσκοπούν στην πρόκληση χάους”.
 
Οι κρυφές παράτυπες δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης-κατασκοπεία, σαμποτάζ, διάδοση προπαγάνδας και φημών, καθυστέρηση ή λανθασμένη καθοδήγηση, έκδοση ψευδών ή παραπλανητικών εντολών ή αναφορών, δολοφονίες, εκβιασμούς, κλοπές, παραποίηση και εντοπισμό ατόμων για τρομοκρατική επίθεση».
“Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι μια στρατιωτικού τύπου δομή όπου τα όργανα ασφαλείας του τουρκικού κράτους, τα πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις νεολαίας συνυπάρχουν, και συνεχίζει αυτήν την περίπλοκη ύπαρξη μέχρι σήμερα” είχε αναφέρει το Ahval.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο πληροφοριών στην Ευρώπη με τα Τζαμιά και τους οπαδούς του National View, μια παράδοση συντηρητικής θρησκευτικής ιδεολογίας η οποία προέκυψε από το κυβερνών κόμμα του.
Δεν μιλάμε δηλαδή για μια απλή οργάνωση αλλά για ένα στρατό εκπαιδευμένων δολοφόνων ανά την ΕΕ.

ΠΗΓΗ

Previous Article

Αναβάθμιση φρεγατών, στην ατζέντα κορβέτες

Next Article

Φύλλο και φτερό! Ειδική Στρατιωτική ανάλυση για την τουρκική άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα”

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ολοκληρώθηκε η Τουρκική ΤΑΜΣ "Γαλάζια Πατρίδα 2022"-Διαπιστώσεις-Συμπεράσματα Ολοκληρώθηκε χθές η…