Spartiatis.gr

Στρατιωτικά θέματα-Άμυνα-Διπλωματία-Ασφάλεια!

Χάσαμε το μέτρημα: Νέα γκάφα από τον Τζο Μπαίντεν – Μπέρδεψε τους Ιρανούς με τους Ουκρανούς

Share:

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε νέα γκάφα, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την κατάσταση στην Ουκρανία, μπέρδεψε τους… Ιρανούς με τους Ουκρανούς.

«Η Ρωσία δεν θα πάρει τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών περικυκλώνοντας το Κίεβο με τανκ» είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κογκρέσο.

«Ο (σ.σ. Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν μπορεί να περικυκλώσει το Κίεβο με τανκ, αλλά δεν θα πάρει ποτέ τις ψυχές και τις καρδιές των Ιρανών» επεσήμανε, ειδικότερα.

Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται την ώρα που συνεχίζεται η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία εκκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) αφού οι αυτοαποκαλούμενες δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει.

Επιπλέον, η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

Previous Article

Η Ουκρανία συγκροτεί «λεγεώνα των ξένων» για να αντιμετωπίσει τις ρωσικές δυνάμεις

Next Article

Τα σχολεία που είναι κλειστά σήμερα λόγω των χιονοπτώσεων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη…